Lef tonen als vrouwelijke ondernemer. Het is soms nodig om verder te komen met je bedrijf, in je leven. Denk maar aan een presentatie geven voor een groep, het introduceren van een nieuwe dienst of die vriendin bellen waar je een meningsverschil mee hebt.

Zonder lef is het lastig om te groeien als mens en te bouwen aan je onderneming. Heb je weinig lef dan zul je niet de dingen gaan doen die je écht graag wilt. Je staat als het ware stil.

hielzOnlangs gaf ik voor het eerst een presentatie voor een fijne groep ondernemende vrouwen. Ik ontmoette hier Hielz by jes. En terwijl ik heel precies over mijn schoenen, het liefste draag ik laarsjes of stoere items, had nagedacht voor deze voor mij best  bijzonder presentatie, verraste deze dame mij met jawel twee verschillende kleuren pumps. Ik heb het hier over Ondernemen op Hakken. Het event voor vrouwelijke ondernemers dat eens in het kwartaal plaats vindt in Hoofddorp.

Lef tonen en vertrouwen

Vertrouwen in jezelf en in je eigen kracht. Ha, waar staat de kleur van Lybre ook alweer voor 😉 … Kracht dus! Dat de wensen die je hebt en de stappen die je daarvoor gaat zetten jou dichter bij je doelen en dromen zullen brengen. Lef tonen dat heeft wat mij betreft veel te maken met vertrouwen en er samen voor gaan! Klinkt jou dit ook vertrouwd en toch een beetje spannend in de oren, dan nodig ik je van harte uit om gezellig te komen netwerken met een heleboel andere vrouwen. Vrouwen die wellicht ook een onderneming zijn gestart of willen starten. Een lang verhaal voor een uitnodiging 😉 … maar ik moest het blijkbaar ‘even’ kwijt en zie sluit nu af met de legendarische woorden: “Wil je mij een plezier doen? En trek je stoute schoenen aan. Zie je graag op 25 november tijdens Ondernemen op Hakken.

Aanmelden, ins en outs
Ondernemen op hakken is een avond waarbij wij ambitieuze vrouwen met elkaar in contact willen brengen met als doel; nieuwe inzichten en inspiratie, nuttige en lucratieve samenwerkingsverbanden en een grotere bekendheid met elkaars bedrijf en werkzaamheden.De avond wordt gevuld met een gastspreekster, een korte presentatie over Beyuna; ondernemen in de nieuwe economie en vooral gezellig netwerken onder het genot van een drankje en een hapje.

Wij nodigen vrouwen uit die een eigen onderneming hebben of een uitdagende baan.

De avond streeft ernaar zelfstandig vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren en te ondersteunen.

RSVP graag via deze Facebook pagina.