Lybre , dat is Lydia Brewster. Maar Lybre is ook vrijheid. Vrijheid om te durven zijn wie jij werkelijk bent.

Mijn drive is mensen te laten inzien wat goede kleding doet voor je uitstraling en presentatie. Hoeveel krachtiger jouw persoonlijkheid naar voren komt met goed gekozen kleding en kleuren die echt bij jou passen. En dat wat je draagt zeker invloed heeft op hoe jouw verhaal, zakelijk of privé, overkomt op anderen, en dus ook op hoe succesvol je bent in het bereiken van je doelen.

“Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out”

Schoonheid, aantrekkelijk gevonden worden: iets wat veel mensen nastreven. Wellicht jij ook? De vraag is: wanneer voel je jezelf mooi? Wanneer zit jij prettig in je vel? Hoe is het gesteld met je zelfbeeld? Jouw innerlijk wordt immers weerspiegeld in het uiterlijk. Zit je niet lekker in je vel, mentaal of fysiek, dan kun je aan je uiterlijk sleutelen wat je wilt. Je lijkt je misschien beter, mooier te voelen. Dat is tijdelijk. Ook de buitenwereld laat zich hierdoor niet misleiden. Erg jammer en onnodig. Daarom werken we bij Lybre samen aan je innerlijk en uiterlijk. Door je adviezen te geven bij personal styling, maar ook hoe je jouw lifestyle verbetert.  Zo ga je ook nog eens fitter in het leven staan. Ben je weerbaarder en geeft Lybre je weer de vrijheid om te zijn wie je wilt. Lybre, design your lifestyle. Op de manier die bij jou past!

Ook op zoek naar professioneel stijladvies? Energiek en stralend voor de dag komen? Bel 06-33811260, mail: info@lybre.nl.

‘Feel good & look great’Beauty