Lybre garderobbecheck

 

Garderobecheck en winkelen in je kledingkast

Vertwijfeld voor de kledingkast staan omdat je niet weet wat je moet aantrekken: dat is voltooid verleden tijd. Met de garderobecheck van Lybre krijg je frisse inspiratie en een verrassende kijk op de kleding die je al hebt en de combinaties die je kunt maken.

Welke items en outfits heb je nodig voor jouw huidige levens- en kledingstijl? Wat kan echt weg, wat kan eventueel nog worden vermaakt en welke kledingstukken kun je met elkaar combineren? Je zult zien dat de inhoud van jouw kledingkast meer mogelijkheden biedt dan je dacht. Als geheugensteuntje maken we desgewenst foto’s van de beste combinaties. Mochten er kledingstukken in je garderobe ontbreken die essentieel zijn voor de beoogde uitstraling, dan kunnen we een planning maken waarmee je die items gefaseerd kunt aanschaffen.

Nieuwe outfits met een garderobeplan

Je kunt je kleding opnieuw ontwerpen, of nieuwe outfits bedenken – Lybre deelt graag ins en outs met je om van je oude kleren een uniek item te maken dat stijlvol en trendy is, bijvoorbeeld je lange shirt veranderen in een jurk of je sjaal in een rok. Wees niet bang om de oudere stukken in je klerenkast tot iets nieuws te restylen. Dit is echt de goedkoopste manier en ook een bevredigend trucje. Lybre kan je adviseren bij het vinden van een perfecte kleermaker, mocht je zelf niet handig zijn met naald en draad, zodat je weer met een frisse blik naar je garderobe kijkt! Vanzelfsprekend bespreken wij ook de ontbrekende items die in jouw kledingkast thuis horen. Dit kan een nieuw jasje, een broek en/of rok van andere snit, accessoires die bij jou passen. Zo kijk je weer met andere ogen naar jouw kledingkast.

Advies over basisstukken

Houd je tijdloze stukken goed door op de juiste manier voor ze te zorgen, en draag ze op 3 tot 4 verschillende manieren in verschillende combinaties. Als je iets koopt, kies dan voor klassieke basisstukken. Denk aan een blauw of zwart jurkje, een effen blouse, een donker broekpak, etc.  Op die manier hoef je om bij te blijven met de modetrends die komen en gaan, alleen maar accessoires te gebruiken, en één accessoire kan je al een volledig nieuw uiterlijk geven.

shoppen-kledingkast1Het enige wat je nodig hebt is een garderobeplan en je eigen kledingkast om in te winkelen. De basis van opnieuw ontdekken is netheid. Netheid staat gelijk aan zorg en een lange levensduur voor je kleren.

Tip: Naast een garderobecheck kun je bij Lybre ook terecht voor een kleding-, kleur en stijladvies. Investeer in jezelf, zodat je in de toekomst nog bewuster je keuzes kunt maken met betrekking tot je kleding, want vaak zijn er in je kledingkast veel meer leuke items te vinden dan je denkt. Helemaal als je gaat combineren. Welke kledingstukken matchen? Ook hier kan ik  je heel goed bij helpen zodat we weer super leuke outfits maken van je bestaande kleding!

Met de garderobecheck van Lybre is winkelen in je kledingkast nog nooit zo leuk geweest!