Agenda

Op deze pagina vind je een agenda van de actuele workshops bij Lybre. Ook kun je even kijken welke workshops al zijn geweest… Fijn en handig om te weten! Het nieuwe adres van Lybre is:

M.H. Tromplaan 2

2341 TC Oegstgeest

T: 06 335811260

X-Mas Shopping

Op dit moment zijn Oorbellen van Marthje en Lybre druk bezig met het event X-Mas Shopping. Lybre is aanwezig op 21 en 22 november in onze gezamenlijk en sfeervolle showroom en studio in Oegstgeest. De komende week krijg je hier nog uitgebreid nieuws over, maar zet 21 en 22 november alvast met de meest feestelijke letters in je agenda!

xmas-1

Vintage Sale 29 augustus

Je bent uitgenodigd voor de Vintage Sale op 29 augustus. Dit mooie event organiseert Lybre samen met Oorbellen van Marthje. Je bent welkom bij Oorbellen van Marthje en de studio van Lybre.

mega vintage sale

Waarom een Vintage Sale?

Het begon allemaal met een brainstorm met Oorbellen van Marthje, die Lybre wist te verrassen met de vraag een nieuwe draai te geven aan prachtige tweedehands kleding. Kleding die je ooit op de kop hebt getikt in een te leuke outlet of waarvan je dacht dat ze bij aankoop schitterend zouden staan.  Mooie outfits op overschot? Dat is natuurlijk zonde. Misschien hebben wij een oplossing waarbij we jou en onszelf verrassen: vintage sale op 29 augustus. Jouw kans om te shoppen in de garderobe van Oorbellen van Marthje én Lybre.

 • DATE: 29 augustus 2015
 • LOCATIE: Lybre, Rhijngeesterstraatweg 40F, Oegstgeest
 • COST: Gratis
 • TIME: 11.00 – 18.00 uur

Gratis Garderobe Check t.w.v. € 199,-

Lybre geeft van 6 tot en met 27 juli een garderobecheck weg aan 10 deelnemers. Meedoen is heel eenvoudig. Stuur een e-mail naar info@lybre.nl en vermeld dat jij je opgeeft voor de Gratis Garderobecheck. Je mag in je eentje langskomen, maar natuurlijk ben je ook welkom met een vriendin, je zus, moeder en noem maar op. Lybre heeft haar studio in Oegstgeest en het is daarom handig dat je in de buurt woont. Kortom, toe aan tips over fashion en je komt uit de regio Wassenaar, Den Haag, Leiden, Oegstgeest, dan ben je van harte uitgenodigd.

garderobe-check

 

 • DATE: juli 2015
 • TIME: in overleg
 • LOCATIE: Lybre, Rhijngeesterstraatweg 40F, Oegstgeest
 • OOK OP AFSPRAAK: Kun je niet naar Oegstgeest komen óf wil je liever een afspraak bij jouw thuis? Zodat we samen kritisch naar je garderobe kunnen kijken? Stuur Lybre even een mailtje om te kijken naar de mogelijkheden.
 • COST: Gratis

Gratis inloopochtend en healthy summer

Ook zo dol op de zomer? Bij Lybre kunnen we er niet genoeg van krijgen! Wij wanen ons al helemaal in een zomerparadijs! Natuurlijk mag een mooie zomerse outfit niet ontbreken! Of heb je nog wensen om je garderobe een up-date te geven? Bij Lybre helpen we je graag met stijlvolle adviezen, zodat jij helemaal klaar bent voor een stralende zomer. Daarnaast geven we je ook advies om ook van binnen te stralen. Kom gezellig langs tijdens de inloopochtenden en ga voor de HEALTHY SUMMER LOOK.

BollywoodMovies-514x276

 • DATE: iedere woensdagochtend
 • TIME: 9.00-12.30
 • LOCATIE: Lybre, Rhijngeesterstraatweg 40F, Oegstgeest
 • COST: Gratis

Shoppen in je eigen kledingkast

Een kast vol kleding en toch niets om aan te trekken? Vast herkenbaar? Vind je het moeilijk om jouw kledingstukken optimaal te combineren? Dat is natuurlijk zonde van je tops, broeken, rokjes, colberts, jurkjes en ga zo maar door. Maar het is ook zonde van je tijd! Wanneer jij je bewust bent welke kledingstijl en kleuren bij je passen en hoe je de sterke punten van je figuur kunt benadrukken, dan voorkom je frustraties, treuzelen en miskopen. Heb jij een lastig te combineren kledingstuk in je kast hangen? Mail of bel even met Lybre en we zoeken samen tijdens de inloopochtenden naar een oplossing voor je! Kijk voor uitgebreide stylingadviezen naar de diensten van Lybre.

kast-5-600x350

 • DATE: iedere woensdagochtend
 • TIME: 9.00-12.30
 • LOCATIE: Lybre, Rhijngeesterstraatweg 40F, Oegstgeest
 • COST: Gratis

WORKSHOPS DIE AL ZIJN GEWEEST

Eén van de onderstaande workshops gemist? Bij voldoende aanmeldingen, minimaal 5 personen, kijkt Lybre met jou naar de mogelijkheden voor een passende workshop. Hieronder een aantal voorbeelden:

Workshop Verrassende Combinaties

Heb je kledingstukken in de kast die je al 2 jaar niet hebt gedragen? Heb je iets als ‘setje’ gekocht, maar wil je daar toch meer mee? Lukt het je niet om sommige kledingstukken goed te combineren? Dan is de workshop ‘verrassende combinaties’ echt iets voor jou.

Je neemt een aantal kledingstukken (max. 8, waarvan 2 zogenaamde ‘missers’) en enkele accessoires mee en Lybre laat je zien dat er meer mogelijk is met je garderobe. Hierbij word je een middag geadviseerd door image professionals / stylisten. Lees voor meer informatie ook Lybre Workshops en klik hier.

Van Basis naar Feestelijk

Aanrader voor iedereen die een basis outfit een feestelijk tintje wil geven. Bovendien erg fijn om tips en trucs te leren hoe je na een drukke werkdag je zakelijke kleding omtovert voor een feestje in de avond. Kleine veranderingen doen jou stralen als nooit te voren. En wie wil dat niet… Met veel plezier heeft Lybre de Workshop van Basis naar Feestelijk gegeven.

Partytime bij Lybre Personal Styling. Workshop

Haal het maximale uit jezelf

Goed gekleed word je beter gezien en gehoord, zowel zakelijk als privé. Lybre’s missie is ervoor te zorgen dat je kleurrijk en stijlvol het maximale uit jouw uiterlijke presentatie haalt. En dat jij durft te zijn wie je werkelijk bent. De Workshop Haal het maximale uit jezelf is hier een mooi voorbeeld van!

Lybre_home_4TIP: Deze workshops zijn ook erg leuk voor moeder en (schoon)dochters, vriendinnen, maiden party, ladies sunday afternoon