Lybre Tarieven

Personal Shopping

Vind je shoppen lastig of tijdrovend? Lukt het je maar niet om de juiste kledingstukken te vinden die passen bij jouw leefstijl of bij een bepaalde gelegenheid? Koop je vaak een kledingstuk dat eigenlijk een variatie is op wat je al hebt. Heb je een incourante confectiemaat of wil je maatkleding laten aanmeten? Dan is shoppen met een personal shopper écht iets voor jou. We doorlopen samen de volgende stappen: Intakegesprek, budget en wensen, inventarisatie winkels door Lybre, samen doelgericht winkelen, desgewenst een garderobecheck.

Voor Personal Shopping reserveert Lybre 8 uren voor jou; inclusief reistijd – € 400,-

1cGarderobecheck

Hoeveel geld verspil je eigenlijk aan kleding die je uiteindelijk niet draagt? En weet je hierdoor regelmatig niet wat je aan moet of hoe je kledingstukken combineert? Heb je juist wel de leuke kleding in je kast, maar vind je ze op de één of andere manier niet passen? Met een garderobecheck kan Lybre je helpen om weer een succes te maken van je kledingstijl. We bespreken samen: Welke kledingstukken wel en niet meer bij jouw leefstijl passen, welke verrassende combinaties je kunt maken met je huidige kledingcollectie, hoe je een een voor jou evenwichtige eigentijdse garderobe creëert waar jij je happy mee voelt.

Voor een Garderobecheck reserveert Lybre 4 uren voor jou; inclusief reistijd – € 199,-

Kleuradvies

De beste kleur in de wereld is die kleur die jou het beste staat – Coco Chanel

Lukt het jou maar niet de beste kleur(en) voor jezelf te vinden? Of weet je je eigenlijk geen raad met het brede palet aan kleuren dat in de winkels wordt aangeboden? Lybre stelt voor jou een persoonlijke kleurenanalyse op maat voor. Deze analyse is gebaseerd op de principes van het Amerikaanse instituut Body Beautiful. De kleur van je huid, haar, ogen én jouw eigen persoonlijkheid vormen hierbij een integraal geheel. Het is géén analyse op basis van de zogenaamde seizoenen, met andere woorden: je krijgt geen label opgeplakt. 

Jouw eigen inbreng is onontbeerlijk. Jij stelt een moodboard samen met plaatjes van dingen waar je een goed gevoel bij hebt. Lybre maakt een collage met kleding in bepaalde kleuren waarvan ik denk dat die bij je passen. Deze moodboards vormen de basis voor het eindadvies.

Verder krijg je: een kleurenpalet op maat en uitleg gebruik, informatie over welke kleuren jou ondersteunen en versterken, advies over kleurgebruik in het dagelijks leven, zowel zakelijk als privé.

Tarief kleuradvies – € 225,-

Stijladvies

Wat is jouw stijl? En lukt het je om de kleding te vinden die past jouw figuur en jouw persoonlijkheid? Zoek je iets passends voor een bepaalde gelegenheid? Lybre helpt je graag om een succes te maken van je garderobe! Je krijgt hierbij een uitgebreid advies, speciaal afgestemd op jouw persoon. Daarvoor leert Lybre je wel graag beter kennen: Wie ben je? Wat doe je? Wat wil je uitstralen en op welk moment?

Je stelt een moodboard samen met plaatjes van dingen waar je een goed gevoel bij hebt. Denk aan, natuur, interieur, kleding, vrijetijdsbesteding. Lybre maakt dan een collage met de kleding waarvan ik denk dat die bij je past. Deze moodboards worden in het eindadvies meegenomen.

Verder krijg je: inzicht in jouw eigen signatuur, lichaamsvorm, bouw en gezichtsvorm, inzicht in welke stoffen en dessins bij jouw signatuur passen, advies over hoe je met de juiste kleding je doel kunt bereiken, een persoonlijk naslagwerk.

Tarief stijladvies – € 225,-