Creditcard

 

Je kledingstijl veranderen kost tijd. Om je tijdens dat proces te verzekeren van een betrouwbare, professionele partner in personal styling kun je kiezen voor de Lybre creditcard.

De Lybre creditcard is goed voor maar liefst 8 uur personal styling advies, een jaar geldig en in te vullen zoals jij het wilt. Je kunt de creditcard bijvoorbeeld gebruiken voor kleur- en stijladvies gecombineerd met een garderobecheck en personal shopping. Je hoeft niet alles in één keer te gebruiken. Zo kun je ook een gedeelte bewaren voor een tweede garderobecheck of winkelsessie later in het jaar. Je hebt in de zomer immers andere outfits nodig dan in de winter! Lybre nodigt je graag uit om er ieder seizoen uit te zien zoals jij dat wilt. Hierbij krijg je natuurlijk de tips en trucs, zodat jij eruit stralend uitziet.

Cadeautip!

De Lybre creditcard kun je cadeau doen, maar ook samen met je partner of vriendin aanschaffen. Meer weten? Vraag gerust informatie of bel met Lydia Brewster van Lybre: 06-33811260.

Inner en outer Beauty

Jouw innerlijk wordt immers weerspiegeld in het uiterlijk. Zit je niet lekker in je vel, mentaal of fysiek, dan kun je aan je uiterlijk sleutelen wat je wilt. Je lijkt je misschien beter, mooier te voelen. Bij Lybre kun je daarom naast personal styling ook advies krijgen hoe jij je manier van leven kunt verbeteren. Zo ga je ook nog eens fitter in het leven staan. Ben je weerbaarder en geeft Lybre je weer de vrijheid om te zijn wie je wilt. Lybre, ‘Look good & feel great’ … op een manier die bij jouw levensstijl past!