Maak ik je even voorstellen aan Zoya Lidia

Gelukkig is het alweer bijna lente! En kun jij je een fijnere manier voorstellen om deze kleurrijke tijd van het jaar te starten met een blog over Zoya – nagellak – Lidia? Behalve dat de kleur paars mij natuurlijk erg aanspreekt is het natuurlijk ook erg leuk om je naam opeens op een product te zien dat je zelf verkoopt! Ik weet het; je hebt waarschijnlijk al een paar keer de nagellak collectie van Zoya voorbij zien komen in je feed op Facebook of via mijn website, maar een nagellak die mijn naam draagt daar besteed ik natuurlijk extra aandacht aan!

afbeelding nail treatmentIk kreeg de gelegenheid kennis te maken met Zoya via een nail treatment met een high tea op het hoofdkantoor van Beyuna. Duidelijk, wij houden van leuke evenementen en …

Pure verwennerij
Een middag waar gasten, onder het genot van een drankje en een hapje, in de watten werden gelegd met een manicure behandeling met Zoya nagellak. Zoya nagellak staat bekend als veganistisch vriendelijk en BIG 5 Free, waarin geen schadelijke stoffen zitten. Zoya heeft de snelst werkende topcoat en langst dragende, toxine vrije natuurlijke nagellak ontwikkeld. Dit is een absolute revolutie in de industrie van nagellak.

Waarom Zoya Lidia?

LidiaDe nagellak Zoya Lidia is een rijk aan de kleur aubergine met een zwarte basis en een vleugje rood. Het resultaat; een kleur nagellak die prima past bij de meeste huidtinten. De formule is ook goed, een beetje dun en niet te dik. Daarom lakt het heerlijk weg. Verder ben ik fan van paars, dus je zult mij de komende tijd vaak met Zoya Lidia in de weer zien. Leuk om te weten, de kleur paars is de balans tussen het stimulerende rood en het kalmerende blauw. Het geeft een gevoel van mystiek en luxe, de paarse kleur is vaak geliefd door zeer creatieve of excentrieke personen en is de favoriete kleur van adolescente vrouwen.

Het effect van de kleur paar op onze fysieke en mentale gesteldheid:
-kalmerend voor geest en zenuwen
-biedt een gevoel van spiritualiteit
-moedigt creativiteit aan

Tel daar eens bij op dat de naam Lydia voor schoonheid staat en je hebt een nagellak te pakken met een fraaie symboliek. Hebben? Meer weten? Kijk gauw rond op de webshop van Lybre! Of stuur me via FB even een privé bericht!