Holiday Season Shopping

Lybre  nodigt je graag uit voor Holiday Season Shopping van 26 tot en met 29 november 2015 ben je ’s middags en ’s avonds van harte welkom! In het mooie oude klooster Duinzigt in Oegstgeest viert Lybre graag met jou de pre-party voor een schitterend entree op ieder feestje. Hoor je decembermaand al aan komen stormen. Heerlijk, toch?
Luxe ladyHoliday Seadon Shopping is een luxe ladies event met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Fashion, Beauty en Lifestyle. Dé pre-party voor een schitterend entree op ieder feestje. En hoe leuk is dat met de decembermaand in het vooruitzicht.
Je kunt op deze dagen naar hartenlust fashion, exclusieve accessoires, mooie shawl en truien uit Italië shoppen. Plus natuurlijk de stijladviezen van Lybre om je outfit helemaal feestelijk te maken. We zien je graag dus graag tijdens de Holiday Season Shopping. Is dat een feest of is dat een feest? Om het nog feestelijker te maken, kun je bij Lybre mini workshops volgen. Ik noem een workshop; van basis naar feestelijk! Of wat denk je van tips over accessoires om je styling net even iets mooier en helemaal af te maken. Ook ben je van harte welkom om eens te kijken wat bijvoorbeeld de lengte van je jurk of rok voor je doet en met al het lekkers in het vooruitzicht 😉 … misschien handig om wat advies achter de hand te hebben over een bollend buikje. Niet dat het erg is natuurlijk 😉 ….

Wie doen ermee?

Van 26 t/m 29 november a.s. ben je ’s middags en ’s avonds van harte welkom op ons Holiday Season Shopping event. In het mooie oude klooster Duinzigt in Oegstgeest kun je je hart ophalen bij onder meer de mooie kunstwerken van Anne Salzer Levi en Inge Scharink, de heerlijke cashmere ontwerpen van Bice Viggo, de bijzondere tassen van Manichel, de stijlvolle kleding van damesmode Charlotte, feestelijke Oorbellen van Marthje, sfeervolle decoraties voor in huis en nog veel meer. Binnenkort volgt meer informatie over alle deelnemers en wat voor leuks zij te bieden hebben. Reserveer de data alvast in je agenda!