5 x tips mind en gratis mini make-over

Iedereen worstelt weleens ergens mee of zit wat minder prettig in zijn of haar vel. Soms zonder échte reden, maar vaak zie je dat momenten van stress van invloed zijn op je mind en dus ook op je uitstraling. Natuurlijk hoef je écht niet per se iedere dag op hakken te lopen met een net colbert aan. Maar je kunt natuurlijk ook je mooiste rok, broek en blouse uit je kledingkast halen. Een klein beetje glosh en een bijpassende nagellak en reken maar dat je mind een boost krijgt van je mini make-over! Hieronder lees je nog 5 x tips voor als je niet zo lekker in je vel zit. En als bonus geeft Lybre een gratis mini make-over cadeau! Wat moet je hiervoor doen? Laat in een e-mail naar info@lybre.nl weten waarom JIJ of wellicht een vriendin een mini make-over verdient!

5 x tips om lekker in hoofd en lijf te komen

#1 Stress kan een down gevoel geven en je wellicht wat stuurloos maken. Alsof je de regie kwijt bent. Zorg daarom voor een goede planning, ja ook van je garderobe, en pak ook je rustmomenten. Zo houd je ruimte over voor het inhalen van eventuele vertraging.

#2 Ga eens op zoek naar kledingstukken waar je blij van wordt en waarvan je vindt dat deze je goed staan. Zo is het bijvoorbeeld fijn om basisstukken in het grijs te hebben én hierbij draag je bijvoorbeeld een mooie top of een shawl in een kleur die jouw gezicht mooi naar voren laat komen. Weet je even niet welke kleur het beste bij je past? Maak dan eens een moodboard met jouw favoriete kleuren en natuurlijk ben je van harte welkom tijdens de GRATIS inloopochtend; iedere woensdag bij Lybre. Zo kunnen we ook samen een plan voor jou maken.

#3 Krijg je toch een dipje? Tv-kijken en snoepen lijken vaak wat troost te bieden. Nu is er natuurlijk niets mis met een keertje lekker doen waar je zin in hebt. Maar vaak verergeren jezelf troosten een dip vaak. Probeer eens positief te denken, zoek een sportvriendin; lichaamsbeweging verhoogt stofjes in je lichaam die je blij maken. Kijk ook eens of je voldoende ‘gezonde’ voedingsstoffen binnenkrijgt. De fysieke bouwstenen zijn net zoals kleding die jou doet stralen belangrijk voor je mind stand.

#4 Misschien heb je automatismen waarvan jij je nu nog niet bewust bent? Als je rot voelt, vraag je dan eens af: kloppen deze gedachten? Hoe zou je anders tegen jezelf kunnen kijken? Hoe zou ik ervoor zorgen dat ik me beter voel? Vaak helpt dit om in te zien dat jouw gedachten niet per se kloppen. Ook kleuren kunnen van invloed zijn op je uitstraling. Daarom ben ik natuurlijk ontzettend blij met een groot scala aan kleuren van het merk Zoya; ook te koop ZP_ISLAND-FUN_GROUP-SPILL-1_RGB-1024x633via de webshop van Lybre! En in mijn atelier te bewonderen. Instant een goed humeur, ga je er ook voor?

#5 Loop eens binnen tijdens het GRATIS inloopuur van Lybre. Je kunt iedere woensdagochtend voor een praatje, maar nog leuker voor concreet kledingadvies bij me langskomen. En tot slot heeft Lybre naast winkelen in je eigen kledingkast ook de mini make-over. Binnen je comfortzone kijken we samen hoe je bijvoorbeeld een manier van kleden kiest die bij jou past en je krachtiger maakt. Ook gaan we, als je dat wilt, naar de kapper en de visagiste.

Cadeau!! Gratis mini make-over

In het kader van de internationale vrouwendag heeft Lybre vorige week een GRATIS mini make-over cadeau gegeven. Misschien heb je deze actie gemist én je kunt je nog opgeven. De actie geldt tot en met 31 maart 2016. Hieronder zie je overigens het resultaat van een mini make-over! Tip, verwen jezelf ook eens met een nieuwe kleur nagellak! Probeer ‘m in de avond op te doen en er nieuwe sets kleding bij te verzinnen. Heb je advies nodig? Neem dan contact met Lybre op via info@lybre.nl

mini make over

 

pippa