‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Kleding is onbelangrijk, het gaat om je persoonlijke kwaliteiten.’

Een gemiste kans. Non-verbale communicatie is krachtiger dan je denkt. Ook al heb je nog geen woord gezegd, met de kleding die je draagt laat je al een belangrijke indruk achter. 

Waarom Lybre

Mijn passie is jou te laten zien wat de juiste kleding (-kleur) doet voor jouw persoonlijkheid en hoeveel power je kunt uitstralen. Goed gekozen kleding haalt het beste in je boven en maakt het verschil in je presentatie. Goed gekleed word je beter gezien en gehoord, zowel zakelijk als privé. Lybre’s missie is ervoor te zorgen dat je kleurrijk en stijlvol het maximale uit jouw uiterlijke presentatie haalt.  En dat jij durft te zijn wie je werkelijk bent.

Wil je wel eens wat anders, heb je twijfels over de stijlen en kleuren die jij kunt dragen, vind je het moeilijk kleding te combineren of heb je een hekel aan winkelen, dan kan Lybre je zeker helpen. Wij leveren maatwerk. Daarom kijken we niet alleen naar die leuke nieuwe jurk, maar ook naar waar jij op dit moment staat. Wat zijn je doelen, wat heb je nodig om die te bereiken? Met kleding die daar naadloos bij aansluit groeit je zelfvertrouwen en daarmee jouw succes.

Lybre kijkt verder dan je uiterlijk

Maar het gaat wat mij betreft niet om uiterlijk alleen. Toen mij  in 2013 werd gevraagd of ik voedingssupplementen gebruikte beantwoordde ik deze vraag ontkennend. Ik at toch gezond? Ik had dat helemaal niet nodig. Wellicht kijk jij hier ook zo tegenaan? Maar mijn interesse was gewekt en voedingsseminars leerden mij dat de voeding en voedingssupplementen mijzelf, en inmiddels ook veel van mijn klanten, goed doen! Het zorgt voor beter functionerende organen en meer energie. Door ons vaak gehaaste en stressvolle leven, eten we niet altijd gezond genoeg. Daarnaast willen we ook blijven genieten van alle geneugten in het leven. Daarom ben ik de producten van Beyuna gaan gebruiken. Ik voel me sindsdien nog fitter, energieker en  kan het daarom iedereen van harte aanbevelen.

Beyuna hoogwaardige vitamines in het kort

Om je goed te voelen, zorg je natuurlijk ook goed voor je lichaam. Het blijkt dat  onze normale voeding, hoe gevarieerd ook, ons niet de juiste hoeveelheden vitaminen, sporenelementen en mineralen biedt. Aanvulling in de vorm van voedingssupplementen is daarom voor de meeste mensen noodzakelijk. We worden bijvoorbeeld steeds ouder. Uiteraard wil je dan ook gezónd en vitaal oud worden. Maar moet je wachten met oud worden om gezonder te gaan leven? Tot je van de eerste kwaaltjes hinder ondervindt? Natuurlijk niet, jong geleerd, is oud gedaan. Zo heb je ook vitamine C, Omega3 (visolie) en een goede multi vitamine nodig. Daarnaast kampen veel mensen tegenwoordig met overgewicht. En dat komt niet per se doordat je te weinig sport of beweegt. Meestal steekt het complexer in elkaar. En zie dan maar eens goed product te vinden om af te vallen. Klik hier voor de Beyuna webshop van Lybre!

‘Feel good & look great’