Testimonials Lybre

Lydia gaf mij goede tips waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben, hierdoor weet ik nu weer wat ik wil met mijn garderobe en uitstraling. Daarbij kijkt ze vooral naar wat bij je past en wat je wilt uitstralen. Ze benoemde de dingen die nu al goed zijn in mijn kleding en vulde dat aan met tips over kleuren, soorten kleding en het aanpassen van miskopen.

Nu nog shoppen en naar de kapper!

Groetjes en bedankt voor alles!

Suzanne van Ginneken

Samen met mijn zus ben ik door Lydia geadviseerd om mij beter te kleden. Het liefst loop ik in een joggingbroek met een bloesje of t-shirt en sneakers, maar de laatste tijd moet ik door mijn werk netter en zakelijker gekleed.

De opdracht van Lydia was een moodboard te maken. Na een middag en avond knippen en plakken, werd mijn moodboard door Lydia bekeken. Wat bleek? Ik met een inloopkast vol zwarte kleding, had bijna geen zwart in mijn moodboard verwerkt. Zachte tinten en de kleur ijsblauw komen wel veel voor.

Volgens Lydia geeft een moodboard weer wat je diep van binnen voelt en mooi vindt. Zwart vind ik makkelijk, want je bent ’s morgens snel klaar en ziet er altijd netjes uit. Blijkbaar is zwart dus niet mijn kleur als ik het moodboard moet geloven.

Gelukkig hoeft niet al mijn kleding naar de kringloopwinkel. Lydia heeft mij geleerd om met een paar accenten, zoals een riem, een ketting, een sjaal, een bloesje of trui in een lichtere kleur, het contrast van het zwart met mijn gezicht te verzachten. Lydia heeft het advies gegeven de kleuren van mijn moodboard in het achterhoofd te houden bij het winkelen.

Resultaat? Ik ben de rekken met zwarte broeken voorbij gelopen en heb een prachtige herenpantalon in de kleur ijsblauw gekocht. Totaal anders, maar het voelt goed!

Wat ik top van Lydia vind: Lydia adviseert je niet je hele kledingkast weg te doen. Ze geeft je advies en handvatten om met je bestaande kleding een nieuw geheel te vormen. Kleine wijzigingen, maar wel met een groots effect!

 Pien Cornelissen

Samen met mijn zus hebben ik een paar plezierige en leerzame uren doorgebracht bij Lydia Brewster. Wij hebben wat kleding in de categorie toppers (draag ik graag) en tobbers (mooi, maar ik draag het niet meer) meegebracht.

Aan de hand van deze kleding en het thuis gemaakte moodboard heeft Lydia mij geweldige tips en adviezen gegeven.
Uitgaande van mijn lijf, mijn stijl en mijn kleding heb ik verschillende adviezen ontvangen en een enkele eye opener. In mijn geval: “waarom draag je geen rechte rokken, dat zal je prachtig staan” En inderdaad, na het aantrekken van een rok (van mijn zus) in een stijl die ik zelf niet in de kast heb hangen, zag ik dat Lydia een goed oog heeft voor wat je mooier maakt.

Ook fijn is dat Lydia voortbouwt op wat er al is. Ik heb meer mogelijkheden geleerd om mijn kleding net even anders dan voorheen te dragen en combineren, heb tips gekregen voor aanvulling van mijn garderobe en ben gesterkt door de complimenten die ik heb ontvangen.

Kortom een boost voor je zelfvertrouwen en (dus) presentatie.

Bea Cornelissen.

Lydia geeft rust.

Het was de beste beslissing sinds jaren om Lydia toegang te geven tot mijn kledingkast. Ik was zo iemand die veel kleding kocht, maar het niet wist te combineren. Dus ik had nooit iets om aan te trekken.

Daar ging ik dan weer in het zwart, ‘want dat kleedt zo goed af’.

Toen ik uitgenodigd werd voor een bruiloft met een hip en chique –dresscode sloeg de paniek helemaal toe. Ik wilde advies! Door Lydia heb ik geleerd hoe ik mijn sterke punten door mijn kleding kan benadrukken en kan ik veel beter combinaties maken. Mijn outfits zijn nu ‘af’. Terwijl ik dacht dat ik niets in de kast had voor deze zomer, bleek na het bezoek van Lydia dat ik wel 25 combinaties kan maken! Dat scheelt ‘s ochtends enorm veel stress. En voor de bruiloft is Lydia mee geweest met winkelen, dat is  naast gezellig echt zo fijn. Je weet gewoon dat het goed komt. En je leert de hele tijd, wat je beter wel en niet kunt doen, wat goed combineert etc. De laatste tijd krijg ik altijd complimenten over mijn kledingkeuze! Deze winter ga ik een keer naar haar studio, met al mijn winterkleding. Benieuwd hoeveel combinaties daar uitkomen!

Rianne -Utrecht

Een krachtige kledinglijn.

Lydia heeft als mijn personal stylist mijn kledinglijn krachtiger gemaakt, mijn kennis over kleuren en vormgeving verruimd.

Marijke is met 2e lybre credit card bezig. Ik heb kleur- en stijladvies gegeven en ben met diverse keren met haar gaan winkelen en naar de kleermaker geweest.

Marijke Lingsma
directeur Coachboulevard, houdt regelmatig presentaties voor grote groepen en geeft open en incompany opleidingen. Ze zit in diverse adviesgroepen. Zij staat in de coachwereld bekend als een kleurrijk en inspirerend persoon (coach van het jaar 2009). Representativiteit in eigen stijl  is een belangrijk gegeven. www.coachboulevard.nl

Anders leren kijken naar mijn kleding.

“Na de kleurenworkshop van Lydia ben ik echt anders gaan kijken naar kleding. Ik weet beter wat bij mijn huid en haar past en kies veel bewuster mijn kleding uit. Dat bepaalde kleuren de een beter staan dan de ander, leek mij nogal logisch. Maar dat kleur zo veel goeds voor je kan doen, wist ik niet. Mijn kledingkast bestond eigenlijk vooral uit zwarte, witte en een paar lichte pastelkleurige items. Een hele veilige keuze. Fout? Nee hoor, helemaal niet. Wel een beetje saai.

Lydia heef me laten zien welke kleuren bij me passen en welke ik juist niet moet hebben. Ze heeft me eigenlijk anders leren kijken. Langzaam verschijnt er nu meer kleur in mijn kledingkast: een rood shirt, iets diep blauws, een mooi paars hemdje, wat ik kan combineren met wat ik al had. Met de juiste kleuren zie ik er gezonder en levendiger uit. En door voor bepaalde kleuren te kiezen, kan ik echt zorgen voor het effect “er komt iemand binnen”. Heerlijk. Maar misschien nog wel belangrijker dan dit alles: ik voel me anders! Ik voel me vrouwelijker, vind het leuk om een beetje te experimenteren en ik mag gezien worden! Daar word je toch vrolijk van!?”

Looking at a much wider range than normal.

Lydia was very welcoming, warm and created a relaxed atmosphere inviting me to be open about my likes and dislikes. Her empathy was particularly encouraging. I found her to be skilful and knowledgeable about her subject. She helped me to understand why I like certain styles and really don’t like others. For instance, she explained why, although being brought up to wear white shirts and very dark suits does not suit me because that combination drains my skin tone of its natural colour.

She confidently affirmed my own choice of colours which suit me best, but also suggested others which would add elegance to my  shape and colouring.

 Lydia made really good suggestions about combinations of colours which would enhance my appearance both for formal and informal occasions.  This was fascinating as my job in teaching seminars on healing of deep heart issues can be enhanced simply by how I dress.

 The issue of jaw line and its effect on best collar styles was particularly revealing about what I could wear and why I did not like normal round polo neck jerseys.
 The topic of styles has helped me a lot in looking at a much wider range than normal, breaking out of the traditional which I have tended to focus on. In fact my wife and I have talked a lot since then about the whole occasion.  I am looking forward to having a sort out of my wardrobe and shopping for new clothes.

 I felt that Lydia knew her job well, enjoyed it and gave invaluable help.

David Dalley
(stijlconsult ihkv de training van Carla Mathis “Style for Men” 20 april 2013)

En nog een keer bedankt.

Jij geeft mij complimentjes over mijn persoonlijkheid. Maar ik heb jouw als vrouw ook als een pracht mens leren kennen.

Je bruist van de energie, gezeligheid, enthousiasme, zin, flair zo als je een winkel binnen stapt, maar vooral een kei in je vak. Ik heb veel van je geleerd. Bedankt en nog een keer bedankt.

J. Velthuysen
(kleur- en stijladvies/personal shopping jan/feb. 2013)

Lybre.logo_200