Naast individueel advies verzorgt Lybre ook kleur- en stijladvies in groepsverband, voor bedrijven of particulieren. Tijdens deze interactieve workshops komen alle aspecten van kleur en stijl aan bod, en brengen deelnemers het geleerde met elkaar in de praktijk.

Zijn er specifieke wensen met betrekking tot een workshop kleur en stijl, laat het ons weten. Ook voor groepen levert Lybre graag maatwerk. Zo kunnen wij voor bedrijven een training ‘zakelijke kleding’ organiseren, of een interessante en gezellige vriendinnendag voor particulieren.

 

DE WORKSHOPS

Verrassende combinaties

Heb je kledingstukken in de kast die je al 2 jaar niet hebt gedragen? Heb je iets als ‘setje’ gekocht, maar wil je daar toch meer mee? Lukt het je niet om sommige kledingstukken goed te combineren?

Dan zijn deze workshops iets voor jou! Je neemt een aantal kledingstukken (max. 8, waarvan 2 zgn. ‘missers’) en enkele accessoires mee en wij laten je zien dat er meer mogelijk is met je garderobe.

Je wordt deze middag geadviseerd door image professionals / stylisten Lydia Brewster van Lybre Personal Styling en Lorenzo Homoet van Image by Colours. Zij hebben ruime ervaring op dit gebied en geven regelmatig advies aan professionals, particulieren en bedrijven over hoe men zich het beste kan presenteren.

 

Van Basis naar Feestelijk

Omdat niet iedereen nieuwe kleding zal aanschaffen voor deze feest periode is nu de kans om een workshop te volgen waarbij u niet alleen basis kledingtips krijgt.

Maar ook hoe u uw eigen meegebracht kledingstuk onder professionele begeleiding van personal stylisten Lydia Brewster en Olena Kyrychenko optuigt in een feestelijk outfit.

 

Haal het maximale uit jezelf

Mijn passie is jou te laten zien wat de juiste kleding (-kleur) doet voor jouw persoonlijkheid en hoeveel power je kunt uitstralen. Goed gekozen kleding haalt het beste in je boven en maakt het verschil in je presentatie.

Goed gekleed word je beter gezien en gehoord, zowel zakelijk als privé. Lybre’s missie is ervoor te zorgen dat je kleurrijk en stijlvol het maximale uit jouw uiterlijke presentatie haalt. En dat jij durft te zijn wie je werkelijk bent.