Uitnodiging Samen Sale Shoppen

Sale LydiaKom je op 6 februari langs in het atelier van Lybre, dan profiteer je van bijzondere voordelen. Extra bijzonder is, dat deze dag in het teken staat van ‘Samen Sale Shoppen’. We vieren samen dat het weer lichter wordt, de lente in aantocht is én omdat het natuurlijk best nog frisjes is kun je mooie items scoren die prettig zijn voor het tussenseizoen!

Shawls, Sieraden, Fashion Sale

Wil je nog een last-minute fashion cadeau voor jezelf? Zin in een kort stijladvies? Tips en trucs bij de passpiegel? Een ultra mooi koopje op de kop tikken van vooraanstaande merken, dan mag je deze middag niet missen. Denk hierbij aan het lekker struinen door de Fashion items van Lybre, Scotch & Soda en wat denk je van shawls en meer van Alpaca? Ook zijn er sieraden in de Sale Shopping van Goldfilled en zilver met half edelsteen. Of heb je ‘gewoon’ zin in een gezellige middag met je vriendinnen? Het kan allemaal tijdens Samen Sale Shoppen! En als bonus zijn er natuurlijk Oorbellen van Marthje verkrijgbaar. Stuur je me een e-mail terug wanneer je erbij wilt zijn? Bellen mag natuurlijk ook!

Alvast een preview van Samen Sale Shoppen

Leuke armbandjes! en mooie kettinkjes! Shawls en meer …

flower poncho grey compressed cropped Lybre Shopping 6

 

Lybre Shopping 4

Oorbellen van MarthjeWAAR: Rhijngeesterstraatweg 40F, OEGSTGEEST

WANNEER: Zaterdag 6 Februari

TIJD: van 12.00-17.30

JE SHOPT: SALE VAN NIEUWE KLEDING EN TWEEDEHANDS DAMES EN KIDS (in goede staat!), maar ook unieke stukken uit de collectie van Oorbellen van Marthje!

Scotch & Soda (dames, heren en kids)

Shawls, Poncho’s, Mutsen van Alpaca

Lybre Shopping 3Sieraden Godldfilled (Rosegoud en geelgoud) en zilver met halfedelsteen
Sieraden verguld met halfedelsteen (kan ter plekke op maat gemaakt worden)

En als bonus kun je ook nog eens naar hartenlust Oorbellen van Marthje shoppen. Samen Sale Shoppen is nog nooit zo fijn, verrassend en uitgebreid geweest! Meld je daarom gauw aan. Het is prettig om te weten hoeveel personen we kunnen verwachten… Zie je graag op 6 februari.

Wil je geen koopje missen? Meld je dan zo gauw mogelijk aan!

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]