Zoya en 5 tips voor een manicure

Wanneer je mijn blogs regelmatig leest, dan weet je inmiddels dat Lybre graag werkt met de up-market producten van Beyuna. Niet alleen omdat de hoogwaardige vitamines van Beyuna mij zelf erg goed bevallen, maar vooral ook omdat Beyuna altijd weer met een verrassend nieuw product komt. Zo is Beyuna een partnerschap aangegaan met Zoya nailpolisch. Dit product is door Women’s Health Magazine uitgekozen als langst dragende nagellak. Verder bevat de nagellak van Zoya geen tolueen, formaldehyde, DBP en kamfer en is dierproefvrij. Een nieuwe aanvulling op de huidige productlijn van Beyuna, die perfect past in de missie; welzijn en welbevinden met de juiste producten voor jezelf en die van anderen. Natuurlijk is Zoya te bestellen via de webshop van Lybre! In de tussentijd dat jij op zoek gaat naar een kek kleurtje voor je nagels geef ik je hieronder 5 tips voor een manicure, zodat je nog langer van je nieuwe nagellak kunt genieten.

#1 Was je handen

Misschien heb je net de te gekke nagellak aangeschaft en kun je niet wachten om deze aan te brengen. Logisch, maar je wilt natuurlijk geen gruis onder je nagellak! Was daarom altijd je handen voor je met nagellak in de weer gaat. De basis moet altijd schoon zijn! Hierop ga je namelijk ‘bouwen’ …

#2 Polijst je nagels

Okay, je nagels en handen zijn schoon. Nu is het tijd om te beginnen met polijsten. Ook weer om oneffenheden onder je nagellak te voorkomen. Verder houdt je nagellak simpelweg langer op een effen nagel.

#3 Breng een basislaag aan

We zijn nog maar bij stap drie en eindelijk mag het lakken beginnen! Breng eerst een blanke lak aan. Laat deze vervolgens goed drogen. Hiermee voorkom je dat je gekleurde nagellak in je nagels ‘trekt’ en je uiteindelijk ‘gele’ nagels overhoudt.

#4 Twee dunne laagjes

Gebruik altijd twee dunne laagjes nagellak. Ook al is het verleidelijk wanneer je haast hebt om gelijk een dikke laag erop te ‘smeren’. Beter van niet; zo voorkom je namelijk dat er deukjes in je nagellak ontstaat. Heb je echt heel veel haast, breng dan gewoon één laagje nagellak aan in een zachte kleur. Ziet er ook nog eens natuurlijk en verzorgd uit!

#5 Koud water

Je nagels net gelakt? Dompel ze even in koud water of houd ze onder de koude kraan. Zo droogt je nagellak lekker snel op en voorkom je ook dat je nagellak gaat vlekken.

Bonus tip!!

Gebruik goed nagellak. In mijn ervaring maakt Zoya de mooiste en de beste nagellak en lees voor alle punten waarom je toch echt voor Zoya mag kiezen de intro van het blog nog een keer! Heel veel plezier met uitzoeken van je nagellak in de webshop van Lybre. Vragen? Ik geef je graag gratis en vrijblijvend advies. Zoya, écht een product waarbij feel good & look great mooi samenkomen!!

Ook leuk! Filmpje met de favorieten van Zoya!

[contact-form-7 404 "Not Found"]