Passion for fashion uitnodiging

Lydia valentijn FBLet op! Mocht jij je al ingeschreven hebben voor Passion for fashion, dan ben je van harte welkom tijdens de Samen Sale Shopping!!! Lybre was en is zo enthousiast over events en daarom doen nu nog meer mooie merken mee!! Kun jij ondertussen in dromenland bedenken welke items je wilt scoren tijdens de Samen Sale Shopping!!

Droom je de laatste tijd ook van een leven boordevol passie en liefde. En wacht je met spanning op een liefdesverklaring van Valentijn? Dan komt deze droom tijdens Passion for Fashion nog uit. Want op 6 februari verklaart Lybre de liefde voor fashion aan jou. Heb je ook zoveel zin om er looking great uit te zien, dan mag je deze uitnodiging niet missen!

Lybre Voordelig Valentijn Shopping

Kom je op 6 februari langs in het atelier van Lybre, dan profiteer je van bijzondere voordelen. Extra bijzonder is, dat deze dag in het teken staat van ‘Valentijn Voordelig Shoppen’. Dus wil je nog een last-minute fashion cadeau of een kort stijladvies? Of lekker struinen door de Fashion items van Lybre en gelijk een passend advies voor jou? Of heb je ‘gewoon’ zin in een gezellige middag en wil je kennismaken met Lybre? Het kan allemaal tijdens Lybre Voordelig Valentijn Shopping.

Waarom voordelig? Lybre heeft met collega’s uit het pand waar we met elkaar de liefde voor mode, lifestyle en nog veel meer delen de handen ineen geslagen én kleding van A-kwaliteit uit eigen collectie voor je klaar hangen. Om het je makkelijk te maken staan alle voordelen van Passion for Fashion op een rijtje.

DATE: 6 februari 2016
LOCATIE: Lybre, Rhijngeesterstraatweg 40F, Oegstgeest
COST: Gratis
TIME: Je bent welkom vanaf 12.00 uur; mocht je iets eerder willen komen dan hoor ik het graag van je

Naast Voordelig Shoppen krijg je ook korte stijladviezen. En laat je verder verrassen door een hele gezellige middag!

Zie je graag op 6 februari!

Groet, Lydia Brewster