Schoon schip en zuiver. Het nieuwe jaar is begonnen en misschien ben je tegelijkertijd ook met goede voornemens gestart? Door bijvoorbeeld te gaan sporten? Gezonder te eten? Een wijntje minder? Gestopt met roken en de lekkernijen voor eens en altijd achter het slot?

vandaagSchoon schip, zuiver en terug naar de basis. Sporten, gezond eten, pas op de plaats met een get ready to get healthy detox. Voor mij is het gewoon iets wat je gewoon doet zonder erbij na te denken. Net zoals tandenpoetsen. Een ‘zuiver lichaam’ is voor mij de basis voor de meest krachtige versie van jezelf. Denk je hier ook zo over? Of blijft het ieder jaar weer bij plannen? En heb je een steuntje in de rug nodig om van plannen naar doen te gaan? Ik nodig je uit voor Get ready to get healthy! Waarbij je de ins en outs te weten komt over detoxen.

Detoxen, een niet te missen voedingsseminar

Tijdens dit seminar wordt je precies verteld wat je zelf kunt doen om gezonder te worden, middels een grondige Detox! Hip en hot? Wellicht, maar er komt meer bij kijken dat je verwacht. Voeding speelt een belangrijke rol, maar sporenelementen en kruiden ook.

Tijdens deze middag leer je waarom een jaarlijkse detox zo belangrijk is voor lichaam en geest.  Zorg dat je er bij bent om alles te weten te komen over het ontgiften van het lichaam, welke nutriënten je nodig hebt en hoe je gezond aan 2016 kunt beginnen! Benieuwd? Neem gauw een kijkje op de FB-pagina van het Beyuna trainingscentre in Hoofddorp.

Hier vind je ook de datum en het tijdstip! En meer ins en outs. Graag even aanmelden via de FB-pagina!

Schoon schip en zuiver je lichaam. Nodig je van harte uit om deel te nemen aan het voedingseminar; samen detox aan het nieuwe jaar beginnen!

Feel Good & Look Great!