Lybre Shopping

uitnodiging 6 februari

Hou je er ook zo van om oud met nieuw te combineren? Na het succes van de Holiday Season Shopping biedt Lybre je weer de mogelijkheid om heerlijk te komen shoppen in mijn atelier! Een kledingrek boordevol voordelige fashion items en om het af te maken kun je ook nieuwe Lybre Favourites aanschaffen. Uiteraard voorzie ik je graag van het beste advies, zodat je voor een fijn prijsje een super fijn gevoel krijgt.

Liefde voor vintage, voordelig shoppen

voddenkoningin21Dat ik niet de enige ben die dol is op vintage, voordelig shoppen en graag kijk of je geliefde kleding nog nieuw leven in kunt blazen blijkt uit een prachtig boek van Saskia Goldschmidt; de voddenkoningin. Als klein meisje verliest Koko zich in het maken van poppenkleren om de zoveelste man ‘foute’ man van haar moeder te negeren. Maar de liefde voor kleding is blijvend. Het boek heeft me in positieve zin verrast. Vaak krijg ik namelijk de vraag voor wie je je mooi aankleedt: “Weleens gedacht dat je dit vooral voor jezelf doet?” “Kom, dus gezellig naar de Lybre Shopping. Gewoon een cadeautje voor jezelf én omdat het over een maandje alweer Valentijn is, gun ook je fashion heel veel liefde!! En ontvang daarnaast ook nog eens een heleboel Lybre Look Great adviezen. Een zalig vooruitzicht, toch?”

Vrouw & mode

Horst-Vogue-covers1Mocht je nog niet overtuigd zijn dat vrouwen en mode een één tweetje zijn? Dan kan ik je van harte de fototentoonstelling van Horst P. Horst aanbevelen. Hij fotografeerde werk van Coco Chanel, Jackie Kennedy en had Marlene Dietrich en zoveel meer stijliconen voor zijn lens. In het Nederlands Fotomuseum vind je een prachtig overzicht van iconische modefoto’s, haute couture en hoe gaaf; vintage modetijdschriften. De tentoonstelling is helaas net afgelopen, maar je kunt ‘m online nog eens bekijken! Kun je daarna boordevol inspiratie en vragen heerlijk naar ‘Lybre Shopping’ komen!

Lybre Shopping- going out with the old, mix & match

DATE: 6 februari 2016
LOCATIE: Lybre, Rhijngeesterstraatweg 40F, Oegstgeest
COST: Gratis
TIME: exacte tijdstip volgt nog, maar wanneer je aan liefde denkt 😉 … een passievolle dag! Kortom, heel veel voordelige Lybre Shopping uurtjes!