Maak van je miskoop je beste koop

Binnenkort komt er weer een gloednieuwe workshop aan; Maak van je miskoop je beste koop. Voor Lybre een mooie aanleiding om eens in te gaan op een combinatie in het straatbeeld. Want laten we eerlijk zijn; in het straatbeeld doe je volop inspiratie op! Voor mooie koopjes en miskoopjes. In deze #lybrestijlt; De invloed van sport op de mode.

Sport meets fashion

Al een tijdje weten ontwerpers een nieuwe draai te geven aan de invloed van sport op de mode. Zo is de sneaker al lange tijd niet meer weg te denken uit onze garderobe. Leuk te combineren met een rok met de nieuwe lengte over de knie. En voor wie durft is er de plissé rok of de broekrok. Ook de broeken met strepen kun je overigens gewoon door dragen dit najaar.

In aanloop naar de workshop kun je overigens in september lekker veel verrassende combinaties verwachten. Deze keer heeft Lybre voor sportief gekozen. Natuurlijk ook omdat ik zo graag sport en in shape blijf! Lees hierover ook mijn artikel in stylishabove50.com

Wil je de workshop Maak van je Miskoop je beste koop niet missen? De volgende vindt plaats op 26 september. Aanmelden kan alvast via Facebook of via de e-mail! Bellen kan uiteraard ook!