Fijne vintage blogs

Nog even en het is 29 augustus en wanneer je mijn blog regelmatig leest, dan is de Vintage Sale je vast niet ontgaan. Lybre organiseert de Vintage Sale samen met Oorbellen van Marthje en omdat we voor nu even niet genoeg kunnen krijgen van vintage, deelt Lybre graag een aantal fijne vintage blogs met je! Hier komen ze…

 

#1 Mijn Vintage Vogue Mijn vintage mode is een uitgebreide collectie van beelden uit de 20e eeuw. De beelden zijn allemaal hersteld in hun oude glorie. Het is een geweldige plek om lekker veel inspiratie op te doen. 

#2 Junkaholics Unanieme Op deze blog vind je boordevol vintage voor thuis inspiratie. Om je kleding en huis helemaal in de vintage sferen te brengen. Overigens is op dit gebied Retroloekie ook een aanrader. Je vindt hier unieke vondsten voor thuis en je wordt er onwijs vrolijk van. 

#3 Missy Vintage Ik hou van deze Britse blog, voor vintage stijl en schoonheid inspiratie.

SAMSUNG CSC Fab Jonker#4 Vixen Vintage Een lijst met favoriete blogs over vintage is niet compleet zonder Vixen Vintage. De blogger Solanah heeft een geweldig gevoel voor vintage en haar stijl is geweldig! 

Ooo jaaa, en natuurlijk hoef jij je haar niet helemaal roze te kleuren 😉 … ook al vind ik de gedurfde combinaties van Fab Jonkers, vintage lover van het eerste uur, natuurlijk wel lef! … #5 Fabstylistika is dan ook zeker een bezoekje waard voor weer de nodige inspiratie …

Maar sla vooral je slag tijdens de Vintage Sale op 29 augustus! Je nog niet aangemeld? Klik dan hier voor meer informatie over de Vintage Sale.