Hoe zet jij de eerste ondernemende stap. Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste ondernemende stap te nemen. Je hebt een (online) onderneming of wilt er een beginnen. Doe het nu, voordat je er klaar voor bent! Tijdens het event Ondernemen op Hakken op 23 september krijg je tips om sneller verder te komen.

Hakken 5Je hebt een fantastisch idee

Je bent ontzettend enthousiast en je voelt de adrenaline door je aderen stromen. Je brainstormt met jezelf over stap 1 tot 1000 en je voelt jezelf enthousiaster worden. Maar een beetje hulp om je onderneming te starten zou je goed uitkomen. Je vindt het idee om voor jezelf te beginnen fantastisch, maar blijft het maar parkeren op je lange termijn lijstje. Herkenbaar?

Wat nou als je direct begint?

Spring in het diepe en bouw onderweg een brug!

Je stimuleert jezelf hard te werken nu je enthousiasme op zijn hoogst is en zo behaal je de beste resultaten. Niet alles hoeft direct perfect, focus je op de belangrijke punten.

Je zult zien dat, als je dit allemaal voor elkaar hebt, je de beren met gemak weg knuffelt en er zin in blijft houden.  Dus heb jij een goed idee? Gaat je bloed er sneller van stromen? Ga ervoor! Nu, voordat je er klaar voor bent! Want eerlijk, zijn we er ooit echt klaar voor? Bij het event Ondernemen op Hakken krijg je de kans om te netwerken en alvast te beginnen met je business.

Ondernemen op hakken is een avond waarbij wij ambitieuze vrouwen met elkaar in contact willen brengen met als doel; nieuwe inzichten en inspiratie, nuttige en lucratieve samenwerkingsverbanden en een grotere bekendheid met elkaars bedrijf en werkzaamheden.

De avond wordt gevuld met een gastspreekster, een korte presentatie over Beyuna; ondernemen in de nieuwe economie en vooral gezellig netwerken onder het genot van een drankje en een hapje.

Locatie, datum en tijdstip

Beyuna Training Centre Hoofddorp

Kruisweg 583, 2132NA Hoofddorp
23 september, van 19.00 – 22.00 uur