5 x December Favourites

December is een maand van geven, vreugde en dankbaarheid. Maar het is ook een maand van het werk kerstfeesten, school vakanties, uitstapjes naar familie en zakelijke bijeenkomsten. borrels. De vraag is daarom; wat draag je tijdens zoveel sociale gelegenheden?

Lybre kiest hoe dan ook voor vrijheid en de mooist mogelijke kwaliteitskleding. Wees niet bang!

#1 Verhullen & onthullen

kokerrok met topVoor de kieskeurigen 😉  Slim draperen en de knie-lengte stijl zijn prachtig voor de benen. Heb je een buikje en wil je deze verhullen? Kies bijvoorbeeld voor een kokerrok met een los vallende top. Of val juist op met een top in een knal kleurtje!

#2 Als je het hebt, pronk met het!

Dus je wilt juist onthullen en bent klaar om te pronken? Kies voor een jurk of een mooie rok met een prachtige top of …. Laat gewoon heerlijk zien dat je er hard voor gewerkt hebt. Wil je subtiel pronken? Kijk eens naar gave riemen. Ze leggen juist het accent op een platte buik 😉 … of vraag even voor advies wanneer je toch met een ‘buikje’ een riem wilt dragen. Lybre geeft ze namelijk graag aan je! En wat denk je van een sprankelend paillettenjurkje? Dit keer eens niet de standaard little black dress, maar eentje in een fijne kleur!

pailet#3 Silly Season?

Nu is de kerst trui al jaren een hit en je ziet ook steeds bontere exemplaren, maar met Silly Season bedoel ik een speciaal feestjes. Zo vind je in Amsterdam volop dansparty’s. Je kunt bijvoorbeeld helemaal losgaan op WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s! Op zaterdag 26 december is er de speciale Christmas Edition van het leukste concept in de Panama te Amsterdam! De grootste Christmas hits komen op deze avond natuurlijk voorbij, maar er staat meer te gebeuren. Omdat het Tweede Kerstdag is zal de gehele Panama compleet uitgedost worden in Kerstsferen. Ideaal om eerder bij de gourmettafel vandaan te gaan en om de extra kerstkilo’s eraf te dansen!

 

#4 Stijlvol bankhangen

jumpsuitHeb je het hele jaar hard gewerkt en gewoon zin om met een heerlijke kerstfilm en gezonde hapjes thuis te blijven? Met je gezin of een vriendinnen party? Natuurlijk een zalig vooruitzicht, maar dan wel in stijl! Een jumpsuit met een glansje, lipglosh en beetje blush en klaar ben je! Om het af te maken, een zalige parfum. Ook fijn; een broek of trui van bijvoorbeeld Cos. Kwaliteit en een beetje nonchalant en stoer. Draag er een simpele lange ketting op.

#5 Met vakantie of lekker wandelen? Uitwaaien, outdoor?

Wat word ik vrolijk van de jaren zeventig trend! Doet het ook zeer goed tijdens een weekendje weg of heerlijk wandelen langs het strand met je geliefde! Kies bijvoorbeeld voor een flared pantalon of een jeans. Combineer dit met een geruite blouse of een mooie polo. Spijkerjasje, warme sjaal of poncho en een paar enkellaarsjes. Erg gaaf om de jaren zeventig look te combineren met een oranje nagellak! En mocht je toch voor echt stylish gaan 😉 … op Style Today kwam ik de gave women suite tegen. Zo wordt kerst wel heel erg fijn, toch?

pak  Fijne feestdagen!!