Workshop Verrassende combinaties

Heb je kledingstukken in de kast die je al 2 jaar niet hebt gedragen? Heb je iets als ‘setje’ gekocht, maar wil je daar toch meer mee? Lukt het je niet om sommige kledingstukken goed te combineren?

Dan zijn deze workshops iets voor jou! Je neemt een aantal kledingstukken (max. 8, waarvan 2 zogenaamde ‘missers’) en enkele accessoires mee en wij laten je zien dat er meer mogelijk is met je garderobe.

Je wordt deze middag geadviseerd door image professionals / stylisten Lydia Brewster van Lybre Personal Styling en Lorenzo Homoet van Image by Colours. Zij hebben ruime ervaring op dit gebied en geven regelmatig advies aan professionals, particulieren en bedrijven over hoe men zich het beste kan presenteren.

De workshops vinden plaats op zondag 14 april a.s. van 15:00 – 18:00 uur op de M.H. Tromplaan 2 te Oegstgeest en op zondag 21 april in ‘De Kolenkit’ van 15:00 – 18:00 uur, de Leeuw van Vlaanderenstraat 124, Amsterdam. Kosten voor de workshop bedragen € 39,00.

Ben je klaar voor nieuwe verrassende combinaties met je huidige kledingcollectie? Meld je dan nu aan voor een van deze workshops via het inschijfformulier. Het aantal plaatsen is beperkt, reserveren is daarom gewenst. Tot de 14de en de 21ste.

inschrijven voor de workshop bij Lybre

 

“Non-verbale communicatie is krachtiger dan je denkt.
Ook al heb je nog geen woord gezegd, met de kleding die je draagt laat je al een belangrijke indruk achter.”

 

De workshop ‘Verassende combinaties’ wordt mede gerealiseerd door:

Lorenzo Homoet - Image by ColoursCarel van der Meer di Charles RobertLa Morena Beauty

Oorbellen van Marthje

 Achmed OsoKralendokter