Verrassende combinaties in Beijing

Gedurende mijn vakantie in China mocht ik op 2 mei jl. bij vrienden thuis in Beijing de workshop “verrassende combinaties” voor een aantal expat vrouwen (o.a. een Israelische, Duitse, Braziliaanse en Engelse) in het Engels verzorgen. Verrassende combinaties in Beijing,een workshop die ik met alle plezier zo nog eens over zou doen.

Het was niet alleen uitdagend en erg leuk om te doen, maar ik voelde mij ook zeer bevoorrecht dat ik deze vrouwen enkele handvatten met betrekking tot kleur en stijl mocht aanreiken. Zie hieronder het resultaat van een geslaagde workshop. Waar ik nog altijd met veel plezier op terugkijk! Veel inspiratie gewenst en mocht jij als expat ook eens advies van Lybre wensen, dan help ik je uiteraard graag! Stuur hiervoor een e-mail via de contactpagina naar Lydia Brewster.