Volg Lybre op Facebook

Lybre brengt regelmatig nieuws uit dat je hier op onze website kunt volgen,  maar ook nog makkelijker via uw eigen Facebook pagina. Klik hier om naar de Lybre Facebook pagina te gaan. Klik daar op “Vind ik leuk”.

Ontstaan

Lybre, opgericht door Lydia Brewster, is ontstaan vanuit het idee de drive mensen zoals jou te laten inzien wat goede kleding voor je uitstraling en presentatie doet. En dat wat je draagt invloed heeft op jouw verhaal, zakelijk en privé. Naast persoonlijk styling advies heeft Lybre in haar sfeervolle atelier in Oegstgeest ook hoogwaardige vitamines van het merk Beyuna te koop. Lydia Brewster van Lybre wil de moderne, druk bezette vrouwen én mannen helpen om innerlijk en uiterlijk het beste uit je zelf te halen. Lybre staat dan ook voor ‘feel good & look great’. Doe er je voordeel mee.

Persoonlijk

De vrouwen en mannen die bij Lybre in het atelier komen stellen een stuk extra service op prijs in hun toch al drukke bestaan. Dit betekent écht eerlijk advies, hulp met het uitzoeken van de mooiste garderobe én hoogwaardige vitamines, de mogelijkheid tot het reserveren van artikelen, maar ook een kopje koffie of thee en een leuk gesprek. Door de ongedwongen sfeer kun je rustig wekelijks binnenlopen of online kijken om te zien of er wat nieuws binnen is! Ook bieden wij de gehele collectie Beyuna producten online aan, zodat onze klanten ook ’s avonds en op zondag op hun gemak kunnen shoppen. De bestellingen kunnen natuurlijk ook in het atelier worden opgehaald.