Lybre Loves

Love youLiefde verbindt
Liefde verzacht
Liefde opent
Liefde overwint alles
Ik heb je lief, lieve Lybre fans, klanten en iedereen die dit afgelopen jaar Lybre tot een succes wisten te maken. Weer een stap groter te groeien en mij te verbinden met de werkzaamheden waar ik zoveel van houd. 

Note: een extra lieve groet voor Oorbellen van Marthje; Marthje & Esther, onbetaalbaar hoeveel jullie voor me betekenen. Het doet me goed om bij jullie in het bijzondere pand mijn atelier te ‘hebben’ en tegen mijn vriendinnen zeg ik vaak: “Hier is de snoepwinkel …” – voor de outsiders, de snoepwinkel is de showroom van Oorbellen van Marthje.

 

Verwen jezelf

Terwijl ik de titel aan het bedenken ben, voor deze blog, sta ik middenin de gezelligheid van Happy Season Shopping. Hmmm! en ik zeg tegen mezelf, waarom doe ik dit? omdat ik het kan en leuk vind! Dus verwen jezelf!

We gaan de laatste maand in van 2015 en het is regenachtig weer buiten. Ik merk dat ik altijd bang ben voor de kou, winterse buien, brrrr. ik zie op tegen het fietsen terwijl het glad is op de weg, helemaal ingepakt zijn, koud en klets nat geregend wordt of besneeuwd….Nog niet graag!!

Maar voor dat het weer dat toe slaat is er het nu!

Kom daar gauw naar de gezelligheid van Holiday Season Shopping óf loop op een woensdagochtend binnen in mijn atelier en verwen jezelf met gratis stijladviezen. Ik kijk uit naar je komst!

Warme groet,

Lydia!