UITNODIGING INLOOPMIDDAG

Komende week krijgen we een voorproefje van de lente. De zon laat zich zien en de temperaturen gaan omhoog. We krijgen zin om de winter van ons af te schudden, de dikke winterjas aan de kapstok te hangen en we willen kleur! Kleur in huis met heerlijke volle bossen bloemen, maar ook kleur in onze kleding en accessoires. We nemen een kijkje in onze kast, hebben we nog iets leuks hangen? Wat brengt de mode ons dit voorjaar? Zit daar wat voor mij bij? Maar wat dan?

Om alvast een voorzet te geven voor de heerlijke voorjaarsperiode die er aan komt organiseert Oorbellen van Marthje samen met Lybre Personal Styling een gezellige inloopmiddag op zondag 16 maart a.s. van 15:00 – 19:00 uur. Locatie: M.H. Tromplaan 2, Oegstgeest. Lydia Brewster voorziet je graag van advies hoe je de goede overstap kunt maken van de dikkere, donkere winterkleding naar de lichtere varianten. Marthje en Esther hebben een prachtige nieuwe collectie oorbellen bij zich, ‘snoepjes’ in de verleidelijke kleuren van het voorjaar en de zomer.

Aan de hand van stoffen en andere materialen kan Lydia samen met je kijken welke kleuren je persoonlijkheid het best tot z’n recht laten komen. Neem gerust een aantal kledingstukken mee waar je zelf niet zoveel mee aan kunt en laat je adviseren.

Wij zien je graag op de 16e!

Hartelijke groet,
Lydia, Marthje & Esther

Op zondag 16 maar van 15:00 tot 19:00 uur op de M.H. Tromplaan 2 in Oegstgeest.

Mede georganiseerd door Oorbellen van Marthje. zie website