Oh my marine

Er zijn van die trends die nooit helemaal weggaan maar eens in de zoveel tijd oplaaien, de marine-look bijvoorbeeld. Ook voor deze zomer is deze look, bestaande uit veel strepen, wit en donkerblauw, ideaal voor een warme zomeravond. Coco Chanel ontdekte als een van de eerste de Bretonse vissertrui en maakte er een tijdloos mode-item van.

inspiratie_marine_stijlkopieClassy of funky?

Classy marine? Funky marine? Het kan allebei en zelfs in één look. Lybre heeft een combinatie voor je uitgezocht ter inspiratie! Van boven sportief en netjes door het gestreepte shirt en kort blazertje en van onder casual en cool door de denim semi-harembroek met details en de gouden ballerina’s met dichte hiel en open teen.  Even de nageltjes lakken en je kan de hele wereld aan. Veel plezier!

marine

Trend tip

Wil je de marine look helemaal samenstellen volgens de laatste trend? Dan is de jaren zeventig flare jeans echt iets voor jou. Dit voorjaar en deze zomer kunnen we er niet omheen, de jaren zeventig is terug in het modebeeld.

Flare_inspiratie-e1425904942847

Kortom, volop keuze om jouw marine look een persoonlijke twist te geven. Wil je advies bij het uitzoeken van een stijl die helemaal bij je past? Lybre helpt je graag om de puntjes op de i te zetten.

 

“Feel good & Look great”