Lybre stijlt denim

Hoe draag je denim en blijf je er toch chic en stijlvol uitzien? Denim op denim zie je al een tijdje in het straatbeeld terug. Was het ooit een klein beetje not done om spijkerstoffen met elkaar te combineren; nu is het al een tijd look du jour. Het spijkergoed is nu zelfs chiquer dan ooit. Hoe gewoon goed er simpelweg goed uitziet. Lybre brengt je deze keer graag op nieuwe ideeën met #lybrestijltdenim 

japanse_denim_1 lybre stijlt denim

Of het nu heel lichte of heel donkere denim is, spijker items zien er nu simpelweg fraai uit. Gelukkig geen gescheurde jeans meer; dat even terzijde. Nu zie je denim jasjes die bezaaid zijn met denim bloemen. Lange denim rokken en jurken vertonen uitgesneden bloemen en zijn afgewerkt met doorzichtige details. Denim wordt ‘couture’.  Wil je het wat meer down size houden? Lybre geeft je graag een paar tips. 

Voor een zomers gevoel kun je prima roomwit of lichte denims met elkaar mengen. Een spijkerjasje doet het ook erg goed op een maxi dress. Wil je jouw outfit professioneler maken? Neem dan een jeans met een ‘zwarte’ kleuring en draag hierop in een iets lichtere kleur een denim blouse/shirt met een blazer en een paar hakken of flatjes. Ga in ieder geval voor een mooie belijning van je jeans items. Zo houd je jouw presentatie vriendelijk. Verder zie je ook ‘Japanse’ denims in de winkels terug. Eenvoud siert, maar mocht je er een simpele en vrolijke twist aan willen geven, dan combineert jeans zich ook erg mooi met een top in een aansprekende kleur. Of kijk eens rond voor gekleurde riemen. Ik hoop dat je weer veel plezier hebt beleefd aan #lybrestijlt tot de volgende!

denim 1

denim maxi dress