Healthy summer look

Kijk jij ook zo uit naar de Summer? Bij Lybre wel! Wij wanen ons al helemaal in een zomerparadijs! Natuurlijk mag een mooie zomerse outfit niet ontbreken! Of heb je nog wensen om je garderobe een up-date te geven? Bij Lybre helpen we je graag met stijlvolle adviezen, zodat jij helemaal klaar bent voor een stralende zomer. Daarnaast geven we je ook advies om ook van binnen te stralen. Kom gezellig langs tijdens de inloopochtenden en ga voor de HEALTHY SUMMER LOOK.

inspiratie_flamongo_roden_voorjaar_2014Wij zijn helemaal fan van de trend Healthy Glow. Dit is een look die subtiel is, maar toch een frisse en gezonde uitstraling geeft! Denk hierbij aan mooie glansproducten, heldere en pastelkleuren, zodat jij nog mooier de zomer tegemoet gaat! Lifestyle styliste Lydia geeft jou tijdens , en leert jou de tips en trics voor de Healthy Summer Look! Ben jij ook zo benieuwd? Kom dan gezellig naar onze inloopochtend!

Wij hebben de producten van Beyuna al gebruikt voor onze Summer Look! We LOVE it! Uiteraard ben je ook van harte welkom met je vragen over styling advies. Tip, neem bijvoorbeeld een lastig te combineren kledingstuk mee en Lybre kijkt samen met jou hoe je weer de mooiste versie van je zelf wordt.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE HEALTHY SUMMER LOOK. Mail je adresgegevens en telefoonnummer naar info@lybre.nl of loop gezellig langs!

  • DATE: 25 maart, 8, 22 en 29 april, 6 en 13 mei!
  • TIME: 9.00-12.30
  • LOCATIE: Lybre, Rhijngeesterstraatweg 40F
  • COST: Gratis

pasteltintenkopieLybre tip, kies eens voor pasteltinten

Pasteltinten zijn zachte kleuren zoals lichtroze, lichtblauw, mintgroen en lila en is één van de voorjaarstrends…alsof je in een snoepwinkel terecht komt met al die zoete kleuren. Vaak wordt gezegd dat je pasteltinten niet kunt dragen als je blond bent en een lichte huid hebt. Onzin! Ook pastels kunnen door lente- of herfsttypes gedragen worden. Pastels kunnen zowel koel als warm zijn. De trendkleur waar je dit seizoen niet omheen kunt is mintgroen. Bovendien combineren pasteltinten erg mooi bij elkaar en word je outfit door de zachte tinten nooit te druk!