BeautyUitnodiging Spring Shopping

Nog heel even en de zon laat zich weer lekker veel zien. Het voorjaar hangt in de lucht. De lente komt eraan! Hoog tijd om te flaneren op terrasjes, een avondje clubben, een dagje park of lekker slenteren door de stad. Van een fancy party met vriendinnen tot en met een dagje vitamine Z pakken op het strand: voor sieraden in frisse voorjaarskleuren die die je outfit compleet maken moet je bij Oorbellen van Marthje en natuurlijk Lybre zijn..

1, 2 en 3 april is het zover!

Volgende week  woensdag 1 april, 2 april en 3 april is het zover! De eerste Spring Shopping editie vindt plaats voor onze vaste klanten van Oorbellen van Marthje en Lybre. Ook al zijn je vriendinnen en familie uiteraard ook van harte welkom.  Bij deze eerste editie gaan we flink uitpakken en is er, naast natuurlijk een hapje en een drankje, ook de mogelijkheid om advies over je gezondheid te krijgen van Lybre! Zoals je van ons gewend bent is er veel ruimte voor persoonlijk advies. Ieder mens is uniek. Hier sluit de nieuwe collectie van Oorbellen van Marthje ook perfect op aan. Bij Oorbellen van Marthje is de lente begonnen met een prachtige nieuwe collectie in frisse voorjaarskleuren. Handgemaakte oorbellen van edelstenen en edelmetalen, allemaal unieke exemplaren.

Voorjaarsmode shoppen

Je kunt dan onder het genot van een hapje en een drankje shoppen voor leuke voorjaarsmode, prachtige suède kleding én diverse accessoires. Daarnaast krijg je advies krijgen over hoe je gezond en in balans het voorjaar van start gaat. Wie van binnen straalt, straalt ook aan de buitenkant. Het belooft een mooie editie te worden samen met Et Merci & Coco Fashion, AP87, Mio Murano, CeeJay’s, Lina’s Goudsmederij en Lybre. Op de Facebook pagina Oorbellen van Marthje Spring Shopping kom je alvast in de voorjaarsstemming!

Hopelijk zien we je op 1, 2 of 3 april in ons atelier in Oestgeest? Wij hebben er zin in!

advertentie defTip: Lybre geeft tijdens de Spring Shopping een gratis kleuren quickscan. Ook kun je moeilijk te combineren kledingstukken meenemen. Daarnaast geef ik je graag vrijblijvend advies over voedingssupplementen én krijg je 20% korting op alle diensten van Lybre.