Shoppen in je eigen kledingkast

Tijdens de Spring Shopping op 1, 2 en 3 april nodigt Lybre je uit om te shoppen in je eigen kledingkast. Een kast vol kleding en toch niets om aan te trekken? Vast herkenbaar? Vind je het moeilijk om jouw kledingstukken optimaal te combineren? Dat is natuurlijk zonde van je tops, broeken, rokjes, colberts, jurkjes en ga zo maar door. Maar het is ook zonde van je tijd! Wanneer jij je bewust bent welke kledingstijl en kleuren bij je passen en hoe je de sterke punten van je figuur kunt benadrukken, dan voorkom je frustraties, treuzelen en miskopen.

shoppen-kledingkast1

Gratis kleuren quickscan en meer…

Lybre geeft tijdens de Spring Shopping een gratis kleuren quickscan cadeau. En hoe fijn is dat? Ook kun je moeilijk te combineren kledingstukken meenemen, zodat Lydia met je meedenkt hoe je deze kleding het beste kunt dragen. Investeer in jezelf, zodat je in de toekomst nog bewuster je keuzes kunt maken met betrekking tot je kleding want vaak zijn er in je kledingkast veel meer leuke items te vinden dan je denkt. Helemaal als je gaat combineren. 

Hoe doe je mee?

Neem tijdens de Spring Shopping een lastig te combineren kledingstuk uit je kledingkast. Dit mag een jurk zijn, een top, een broek die je nooit draagt, een colbert, een kleur blouse die je ooit te gek vond… maar dus nooit meer draagt. Lybre laat je graag weer stralen in je outfits! Vragen? Stuur een e-mail naar Lydia van Lybre óf laat een bericht achter op de Facebook-pagina.

Verder geeft Lybre je tijdens de Spring Shopping 20% korting op al haar diensten. Daarnaast krijg je ook nog eens gratis voedingsadvies over Beyuna. De moeite waard om langs te komen toch?